tiistai 16. joulukuuta 2008

Pikkujoulukakkua


Aikaisemmin perutut pikkujoulut ovat huomenna, ja kakkua meinaan viedä edelleen. Peruttuihin juhliin ehdin jo tehdä edellä esitetyn enkelikakun, mutta samanlaista en jaksanut tehdä, vaikka koristeluidea on hyvin pitkälti sama tässä kuin edellisessä. Tämän kakku esittää (joulu)lahjaa, jonka sisälle on paketoitu rakkautta - päälle satoi tosin vähän liikaa "lunta" (tomusokeria siis), joka vähän vaikeuttaa sisuksen hahmottamista. No, ehkäpä kakku vettyy kivasti huomisiltaan mennessä ja "lumikin" sulaa. Tein kakun jo tänään, koska huomenna en ehdi.

Kakun pinnalla on siis marsipaania, tällä kertaa varmasti gluteenitonta. Pohjana on kaakaolla maustettu gluteeniton sokerikakku, kostukkeena jotain niinkin eksoottista kuin Jaffaa, täytteenä ja marsipaanin alla yksinkertaisesti Blå Bandin jauheesta valmistettua suklaamoussea.

2 kommenttia:

Bluesea kirjoitti...

Hupsista hei, S-S:sein!
Nythän suollat blogitekstejä sellaiseen tahtiin, että eihän tässä meinaa perässä pysyä lainkaan. On jo jäänyt monet jutut kommentoimatta, vaikka olenkin lukenut. Söpöjä nuo piirrokset pojista. Varsinkin Antto on niin itsensä kuvassa!

Bluesea kirjoitti...

...ja hieno tuo avattu lahja -kakku! Kiva idea.