perjantai 19. joulukuuta 2008

Kuva-arvoitus, kummajainen

Tämän päivän piirros ei ole kuvana kummoinen, epäloogisesti varjostettu lyijykynätuherrus, mutta esittää kuva-arvoituksen, johon toivon lukijoideni esittävän veikkauksiaan. Paljastan esineen todellisen laadun seuraavassa postauksessani, jos olen saanut riittävästi arvauksia tai joku on osunut oikeaan.


Vinkkinä kerrottakoon seuraavaa:
* Ostin vekottimen tänään itselleni Anttilan leluosaston alesta harkittuani jonkin aikaa sen tarpeellisuutta.
* Ostopäätökseen vaikutti suuresti mahdollisuus käyttää härveliä joululahjojen valmistukseen. Niin myös hinta, joka oli aiemman noin 28 euron sijaan enää kahdeksan euroa.
* Koneeseen syötetään jotain, ja kuvassa oikealla esitettyä kampea kääntämällä se suoltaa jotain jatkojalostetta.

Palkitsen ensimmäisenä oikeaan osuneen jollain pienellä aparaatin tuotoksella, jonka laadusta en tosin mene takuuseen.

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Toi on semmonen juttu, johon pistetään lankaa ja sitten se neuloo semmosta putkea siitä ;) Siis miten putken sanois toisin.. Tyhjää ympyrää, ympyrä neulosta........ Aivot terässä taas näin lauantaiaamusta..

Unknown kirjoitti...

No voi elämä, Junglehouse Mom täällä hei, eikä mikään ihme Christian ;D Tai ihme, no enivei, JMom minä minä minä..

junglehouse mom kirjoitti...

Ja nyt merkkivaihdettuna siis pitää mainita, että tuohon päätelmään tulin jo ennen vinkkien lukemista ;D Eli KUN osuu oikeaan, niin fiksu minä ;D Ja hyvät piirrustustaidot ;D

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Oho, ei se sitten niin vaikea ollutkaan :o Onnittelut J. Mom alias Christian, olette juuri voittanut neuleputkiloa... Pitäis vaan miettiä, mitä siitä putkilosta aikaansaisi, sellaisenaan ei taida kauheasti olla iloa! Olipas jännä, että heti tunnistit härvellyksen, itse en ollut mielestäni tuollaista koskaan nähnytkään. :)

Bluesea kirjoitti...

Täytyypä tässä kehua Junglehouse momia! Hienoti arvattu! En olisi kuunaan arvannut mikä ihmeen härveli tuo S-S:n piirtämä on. Tai tuli minulle mieleen joku härveli, jolla voisi tehdä villalankakukkia ;-)

Anonyymi kirjoitti...

kutomiskone