maanantai 8. joulukuuta 2008

Piparinen muumitalo

Päivänä muutamana viime viikolla otimme ystäväni Petran kanssa asiaksemme paistaa osat muumipiparitaloon, johon meillä on muotit. Minun aikani meni enemmänkin lasten kanssa touhottamiseen ja säätämiseen, joten Petra oli se varsinainen paistaja. Sain kuitenkin koristeltua osat, ja tänä iltana kultainen Janneni liimasi ne yhteen. Muumihahmoja en tehnyt minä vaan LU, idean nappasin netistä jostain. Ehkä jossain vaiheessa saan aikaiseksi marsipaanihahmot tilalle. Meillä on muumipiparimuotteja, mutta mielestäni ne ovat aika isoja. Toki on ihan hauskaa, että hahmot eivät ole mittakaavassa, mutta nyt halusin sittenkin mieluummin pieniä muumeja.

4 kommenttia:

Bluesea kirjoitti...

Söpö kuin mikä, tää muumitalo. Raaskiiko tuollaista syödäkään missään vaiheessa?

Minä ajattelin tänä vuonna kokeilla pipareiden tekoa ruisjauhoista. Piparitalo ei ole minulta koskaan onnistunut.

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Voi kiitokset S-S! :) Kyllä kai tuon mieluummin syö kuin pölyttymään jättää. Netissä joku kertoi kaivaneensa edellisvuoden talon esiin malliksi tai jotain, siis ihan syömätön oikea piparitalo oli jäljellä... Mielestäni uskomatonta, minusta talo vain kerta kaikkiaan kuuluu syödä ja mieluiten ennen loppiaista, jolloin se lapsuudenkodissa syötiin (pölyisenä ja sokerikoristelut kellertävinä). ;)

Oo, ruisjauhosta, siitähän voisi tulla terveystalo! Minäkään en oikein osaa noita taloja koota, onneksi tuli puoliso apuun.

Tyhmää, kun en saanut kuvien värejä oikein kohdalleen. Värit ovat luonnossa paljon kirkkaammat. Janne otti kuvat aika erikoisessa valossa, ja korjailu on hankalaa. :/

junglehouse mom kirjoitti...

Ja se teidän viime vuotinenhan tuhottiin uutena vuotena meillä poikien toimesta, perinne siitä ;D No ei kai ;D

Säätäjä-Salla kirjoitti...

:D No katsotaan! Viime vuonna sitä muumipiparitaloa olikin oikein urakalla, kun teillä oli sitä myös omasta takaa :) Perinne siitäkin? :P