tiistai 9. joulukuuta 2008

Hyvä kiertämään!

Parissa seuraamassani blogissa on viime aikoina kiertänyt hyvä. Ideana on se, että blogisti tarttuu haasteeseen, saa itse lahjan tms. ja lupaa vastaavasti tehdä kolmelle muulle blogistille (valitettavasti siis vain blogilliset voivat osallistua) jonkin palveluksen, joka häneltä luonnistuu, olkoon nyt vaikka käsityötä tai leivontaa.

Virpi teki ihanan synttärikakun Junglehouse Momille, joka puolestaan tekee huovutustyön minulle (tai siis Aaronille). Ne kolme, joille lähetän oman lahjani, tekevät puolestaan kukin jonkin palveluksen kolmelle muulle jne. Aikaa hyvän kierrättämiseen on vuosi, joten minun hyväni siis pitäisi saavuttaa vastaanottajansa viimeistään joulukuussa 2009. Aion kuitenkin pistää toimeksi mahdollisimman pian, joskaan ennen joulua en lupaa saada aikaiseksi mitään...

Ne joiden lähipiirissä on pieniä lapsia (ja kyllähän useimmat jonkun lapsen tuntevat), nyt kuulolle! Minun hyväni on valitsemasi näistä kolmesta, eli valmistan toivomuksesi mukaan jonkin näistä:
1) lapsen paita (koot 60-110)
2) collegeasu (koot 60-110) tai
3) vaippakuori fleecestä (koot XS-L)
Koot suuntaa-antavia, kyllä noista joustetaan. Paitaan tai collegeasuun halutessasi yhdessä mietitty painatus. Mietitään yhdessä myös kangasvaihtoehdot. Maksan postikulut.

Nähtävissä on, että näihin haasteisiin on tartuttu melko arasti, ehkä siksi, että ei rohkene ottaa vastaan tai ei keksi, miten itse kierrättäisi hyvää. Homma ei kuitenkaan ole ollenkaan vakava, jotain pientä piristystä keksii muille varmasti ja itse ainakin odotan jo innolla "tilauksia"! Otan osallistujiin yhteyttä blogitse, ellen henkilökohtaisesti tunne.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi-joi! Kuulostaapa hyvältä!

Tartun innoissani tilaisuuteen ja tilaan 100-senttisen lasten paidan.

Kiitos jo etukäteen!

(Saanko muuten jo nyt laittaa vastaavan tarjouksen sivuilleni, vai pitääkö minun ensin odottaa paitaa?)

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Moi Remppis!

Ihanaa, tilaus! Pitää vain valita kangas. Värejä olisi tarjolla esim. luonnonvalkoinen tai ruskea, nämä hyvin joustavaa puuvilla-elastaania, ja sitten on sellaisia Marimekko-tyylin (vaikka taitavat olla oikeasti Aution neuleen) raitapuuvillatrikoita, eri värejä. Voin laittaa sulle vielä sähköpostitse kuvan erilaisista kankaista, jos haluat.

Toki saa laittaa haastetta heti saman tien sivuille, koska ideana on toteuttaa homma niinkin pitkän ajan kuin vuoden kuluessa (tarkoitukseni on kyllä tosiaan olla tosi paljon rivakampi otteissani), ja silloinhan voisi mennä vaikka kuinka pitkään seuraavan hyvän kierrättämiseen :)

Anonyymi kirjoitti...

Jee, raitakankaat kuulostavat mainioilta - kiitokset!

Pistän vastaavan tarjouksen näkyviin oman blogini seuraavassa postauksessa. Toivotaan, että lukijoita olisi edes se kolme kappaletta...

Bluesea kirjoitti...

Hei S-S! Ajattelin antaa lapsekkaammille mahdollisuuden, mutta kun eivät ole tarttuneet haasteeseen, niin tartunpa minä. Toivoisin n. 80-senttistä paitaa pikkutytölle.

Nyt ryhdyn pähkäilemään mitä ihmettä hyvää minä voisin tehdä...

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Moikka S-S ja kiva kun tartut haasteeseen! :) Teenpä "sulle" paidan. Väritoivomuksia, yksiväristä vai raidallista, painatusta vai ei? Tai nämä voidaan sumplia sähköpostitsekin, jos haluat.

Sähän osaat mitä vain, joten valinta voi olla vaikea. Kenties jotain neulottua?

Bluesea kirjoitti...

S-S!

Sumplaillaankos sähköpostitse? Mun pitää tovi vielä miettiä tätä koko juttua. On nyt aika monta asiaa ns. vaiheessa...

Onneksi on joulun tienoolla 2 viikkoa lomaa.

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Moikka S-S! Anteeksi, enpä ollut taas tullut tarkistaneeksi näitä kommentteja pariin päivään, kiirusta on pitänyt ja unohtui! Mutta joo, käydään s-postinvaihtoa. :)