tiistai 16. joulukuuta 2008

Päivän piirroksessa lukeva poika ja uusi kuontalo

Piirsin Anton, joka lukee Richard Scarryn kirjaa Meidän koulu. Tuossa klassikossa on ainakin lohikäärmeitä ja krokotiileja, jotka Antto olisi halunnut minun piirtävän myös kirjaani, mutta tähän tuotokseen en saanut sellaista mahtumaan. Toisen kerran sitten.

Taas on välineenä lyijykynä, ja piti oikein nähdä vaivaa, etten alkaisi taas liikaa puunata. Se kun johtaa minulla auttamatta suttuisuuteen. Varovaisuudestani huolimatta en täysin välttynyt tarpeettomaltakin puunaukselta, ja tietysti toiset kohdat ovat siitä huolimatta vailla viime silausta. Näin se menee ja taas mielessä käy, että voisin huomenna kokeilla muuta kuin lyijykynää. (Raapustelin tänään vähän kahvilassakin, silloin ilman kummempaa tulosta ja kuulakärkikynällä. Taitaa hiljalleen piirustusvaihde kytkeytyä päälle!)


Anton tukka on muuten leikattu tänään, vaikka piirroksesta ei ehkä muutosta aikaisempaan huomaa. Junglehouse Mom lyhensi hiuksia hieman, mutta malli säilyi pitkänä ja luonnollisen näköisenä. Siistiltä näyttää ja tuntuisi paremmin poikakin näkevän, kiitoksia!

1 kommentti:

Bluesea kirjoitti...

Herkkä kuva A1:stä.