torstai 29. tammikuuta 2009

Tapetoinnin loppusuora

Isä kävi tänään tapetoimassa makuuhuonetta, minä auttelin siinä lastenhoidon ohessa. Junglehouse Mom tosin hoiti enemmän kuin puoli päivää tuota isompaa, mutta pienemmänkin läsnäolo vaikeutti hiukan osallistumistani. Joka tapauksessa taisimme saada kaiken valmiiksi, en tiedä, sillä isä jäi vielä hommiin, kun palasin lasten kanssa nukkumaan vanhaan kotiin. Voi kuinka odotan, että pääsen omaan pesääni ja ennen kaikkea että saan siitä tehdyksi kunnon pesän! Nyt voin pienen siivouksen jälkeen alkaa kantaa huonekaluja paikalleen, ah ihanuutta.

Pari kuvaa tapetoidusta makuuhuoneesta, jossa remonttitunnelmat hyvinkin aistittavissa vielä. Ei oikein tapetin kuosi erotu, mutta sama on kyseessä kuin olkkarinkin tapetti, se harmaaraitainen.


Muokkaus 30.1.2009: Kyllä vain, tuli valmista mutta myös verholauta isän päähän. Onneksi kuhmua isommilta vammoilta säästyttiin. Sain tänään listat kiinni, sängyn paikalleen ja uuden maton olohuoneen lattialle - kohta voisi asettua taloksi ja asetutaankin, nimittäin ylihuomenna!

---

Ja niin, kävinpä Ikeassakin tänään. Meitä oli kaksi äitiä ja kaksi lasta, mutta kiireestä huolimatta hyvin meni eikä rahanmenoa voinut estää. Yhtä ja toista tarttui mukaan, mutta siitä sitten lisää seuraavassa postauksessa.

3 kommenttia:

Bluesea kirjoitti...

Hui, tuota haveria! Onneksi ei sitten käynyt pahemmin. Tekevälle sattuu!

Toisaalla serkkusi T, juuri uuteen kämppäänsä muuttanut, sai tiskatessaan astiat kaapista päällensä. Seurauksena kasa risoja mukeja ja laseja ja kädessä ommeltava haava. Tekevälle sattuu!

Onnea huomiselle kotipesään siirtymiselle!

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Uuh, kylläpäs kävi serkkupojalle kurjasti :/ Toivottavasti paranee/i pian.

Kiitos, on kyllä tosi kummat fiilikset tuosta huomisesta, mahdanko yhtään nukkuakaan...

Anonyymi kirjoitti...

Salla, blogissani on sinulle haaste! :)