maanantai 5. tammikuuta 2009

Blogi nukkuu vielä tovin...

Useimmat lukijani tietänevät, miksi en ole päivittänyt blogiani reiluun viikkoon. Tietämättömät ottakoot minuun henkilökohtaisesti yhteyttä, jos kiinnostaa (olemme kaikki kunnossa). Meneillään on joka tapauksessa kunnon kriisi, varsinaiset arjessa selviytymisen kurssin ylioppilaskirjoitukset, enkä vielä halua tässä ruotia asiaa sen enempää. Kiitän kuitenkin lämpimästi ystäviäni kaikesta siitä tuesta, mitä olen saanut. Tuntuu vahvasti siltä, että selviän.

Päivän piirroksiin tuli viime päivityksen jälkeen muutaman päivän tauko, mutta tammikuun ensimmäisestä päivästä alkaen olen jälleen piirtänyt. En ole kuitenkaan vielä saanut valokuvia otetuksi. Yritän palailla pian päivittämään tänne tuotoksiani.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä arjen ylioppilaskirjoituksiin! Olemme koko perhe hengessä mukana.

Bluesea kirjoitti...

Arjessaselviytymiskurssin käytännönsovellusosuus taitaa olla menossa nyt. Kyllä sinä selviät. Voimaa ja jaksamista!

Anonyymi kirjoitti...

Voimia ja jaksamista selviytymiskurssin käytännönsovellukseen. Olen hengessä mukana!

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Moi! Kiitoksia ihanat ystäväni tsempeistä. Ehkä tästäkin kokeesta vielä päästään läpi!

tuike kirjoitti...

Joskus on vaikeeta, joskus helpompaa, elämä. En tiedä mitään sinusta, mutta eksyin tänne sinisen meren kautta (upeita neulegraffiteja!) ja ihailin piirustuksiasi. Kaunis piirustuskäsiala. Piirustus on minullekin rakkain taiteen ala. Tai ehkä valokuvaus tällä hetkellä. Mutta tsemppiä! Kaikki järjestyy.

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Kiitos Tuike! Kiva saada uusia vierailijoita. :) Tulenpa minäkin kurkistelemaan blogiasi tässä lähiaikoina!

Anonyymi kirjoitti...

Piti eilen sanomani, mutta sitten siihen tuli muuta porukkaa, että jos tarvitset apua, ihan millaista vaan, olen käytettävissäsi!