torstai 29. tammikuuta 2009

Piirustuksia muuton alla

Olen viime päivinä unohdellut piirtää, mutta toki tuotoksiakin on tullut. Tässä uusimmat.

21.1.2009 Lähtee vai jää? Monet esineet ovat mietityttäneet - mikähän minkäkin kohtalo on? Ihan iloinen yllätys oli, kun huomasin Jannen kuljettaneen tämän päälle istuttavan sinisen kuminorsun uuteen kotiimme - siis jää (minun elämääni), lähtee (vanhasta kodista).


22.1.2009 Niin se piirtäminen usein jää päivän viimeiseksi asiaksi: olen jo yöasussa ja varpaat pääsevät kuvaan. Hyvä, tulee harjoiteltua niitä räpylöitäkin välillä.


23.1.2009 Joskus ei tule mitään, tai no ainahan jotain tulee, mutta julkaisukelpoisuus on toinen juttu. Rehellisyyden nimissä tässä nyt kuitenkin taas yksi käsi.


26.1.2009 Poika osasi taas kieppua sylissäni. Oli kiintoisaa nähdä, minkä asennon lopulta ehtisin kunnolla piirtää. Lopulta hän hautasi pienen päänsä paitani alle, ja siihen jäi palleroinen niska piirrettäväksi.


27.1.2009 käsi hakeutui luontevasti kuvassa näkyvään asentoon. Vaalensininen puuväri tuntui alkuun hiukan liian lempeältä välineeltä, mutta piirtäessä siihenkin tuli puhtia kuin itsestään.

4 kommenttia:

Bluesea kirjoitti...

Erityisen ihanat nuo alimmat turkoosinsinisellä (minun koneellani näyttää siltä) puuvärillä piirretyt kuvat!

Anonyymi kirjoitti...

Ihailtavaa, että olet kaiken hässäkän keskellä jatkanut piirtämistä! Mulla olis jäänyt kyllä tekemättä ;)

tuike kirjoitti...

Kauniit piirrokset taas. Kaunis viiva, herkkää. Ja onnittelut, että tosiaan jaksat piirtää joka päivä.

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Kiitos Tuike! Vaan onhan tässä päiviä jäänyt välistä. Nytkin vaakalaudalla, kun pitäisi yrittää löytää joku paperinpala jostain, on nimittäin piirustuskirja (kohta täysi!) uudessa kodissa jo.