tiistai 27. tammikuuta 2009

Nettipuljun tuotteita

Tuike pyysi aiemmassa kommentissaan kuvia tulevan puotini tuotteista, joten käytän blogiani tässä mainostustarkoituksiin. Aion valmistaa myös mm. erilaisia värikkäitä nahka-asusteita, mm. laukkuja, sekä laajemminkin vaatteita, myös uniikkisellaisia. Varmaan yksinkertaisia lelujakin. Ja sisustusta lisää. Kattoo kattoo! Innostus on kova.

---

Seuraavassa esimerkkejä tuotteistani. Kuvissa esitetyt vaatteet ovat nimikoituja: painokuvassa lukee lapsen nimi (omenassa ja kypärämyssyn lehdessä Aaron, vaahteranlehdessä Antto). Tässä yleiskuvassa teksti vain ei näy. Vaatteet ovat tilattavissa halutun värisinä ja varustettuna halutulla kuvalla ja/tai tekstillä.

Body, koot 60, 70 ja 80


Paidat, koot 90, 100 ja 110


Kypärämyssyt, koot 60-70 ja 80-90 tms.
Heijastimet (teen myös samanlaisia maskotteja, joihin on heijastinosuuden sijaan painettu lapsen tai lasten kuvat)
Valmiit maskotit

Näköisnuket - nuken kasvonpiirteet ja vaatteet on poimittu valokuvasta ja painettu kankaalle. Joitain kasvojen yksityiskohtia on kirjottu. Nuken korkeus on noin 20 cm.

4 kommenttia:

Bluesea kirjoitti...

Sinulta tilaamani jonglööripallot olivat niin mainiot, että sellaisiahan sun pitää nettikauppaasi ehdottomasti laittaa myyntiin. Ju oli oikein tyytyväinen palloihinsa!

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Kiva kun kelpasivat! :) Olin itsekin aika tyytyväinen, mielestäni väritkin olivat tarkoitukseen aika kivat, hyvin erottuvat. En vain muistanut ottaa kuvaa. Täytyypä ruveta noita tekemään enemmänkin ja puljuun myös, kiitos vinkistä! ;)

Bluesea kirjoitti...

S-S, tekemiesi jonglööpipallojen väriyhdistelmä, siis punainen, turkoosi ja ruskea oli oikein herkullinen. Olisin voinut jättää ne hyvin omaankin huoneeseeni -"sisustuselementeiksi" ;-)

Minäkään en tainnut ottaa kuvia. Haluatko, että otan? Voin hyvin pyytää Ju:a (kääk, miten lyhennetään?) vilauttamaan niiitä meillä uudelleen.

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Moikka pikaseen! Jos tilaisuus helposti tulee, ota vaan kuvat, mieluiten jotkut sellaiset, joista saa helposti taustan irti eli vaikka valkoisella alustalla. Mutta ei hätää, jos ei onnistu. :)