lauantai 24. tammikuuta 2009

Nettipulju mielessäin

Pari päivää sitten sain ajatuksen tulevan nettikauppani nimestä, lopultakin. Olkoonkin, että googlettaminen paljasti samannimisen ryijymallin olemassaolon. Ajattelin ensin Kuplaa, mutta koska nimi oli jo otettu niin taajaan käyttöön, ajattelin tyytyä ääneen, joka liittyy kupliin.

8 kommenttia:

Bluesea kirjoitti...

Hyvä nimi, onnittelen!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä! Nimi on hauska, iloinen, helppokäyttöinen, ja jää mieleen!

Olethan jo rekisteröinyt sen? Patentti- ja rekisterihallituksen sivuilta www.prh.fi löytyy muistaakseni kaikki lomakkeet.

Jee, intoa kaupan perustamiseen!

-k

junglehouse mom kirjoitti...

Onnea nimestä ;D

Noita rekisterijuttuja kävin itsekkin selailemassa aiemmin ja vielä ei itseä ainakaan kiinnosta omaani rekisteröidä kun oli maksut semmoiset, että eiköhän ilmankin vielä pärjää :D

tuike kirjoitti...

Kiva nimi. Mitä putiikissa myydään?

Olen itsekin miettinyt nettikauppaa, mutta olen ollut tarpeeksi laiska tehdäkseni jotain sen eteen. Kävin syksyllä haastattelemassa tuttavaa, jolla on nettikauppa ja varasto ihan tässä kylällä. Kuulemma kilpailu netissä on kovaa, mutta tietenkin se riippuu ihan siitäkin, minkälaisia artikkeleita myy.

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Moi! Kiitokset kommenteista!

Kääk, en ole rekisteröinyt enkä ymmärrä noista sivuista mitään. Auttakaa hyvät ihmiset, mitä pitää tehdä? Minkälainen yritys tai toiminimi tai mitä mitä mitä...

Tuike, myyn käsitöitä, jotka on valmistettu valtaosin kierrätys- tai ylijäämämateriaaleista ja monet tuotteista varustettu tilaajan lähettämällä valokuvalla. Sisustus- ja lahjatavaraa ja vaatteita. Täytyy päästä kokeilemaan, mitä tästä tulee :)

tuike kirjoitti...

Minun kommentti hävinnyt! Kun kävin hihkumassa, että tahtoo mukaan! Kuulostaa tosi mukavalta kaupalta! Olis kiva nähdä jotain kuvia tuotteista.

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Kiitos Tuike! Ihanaa kun on valmiita asiakkaita - tai siis ainakin kiinnostuneita. Laitan tuohon itse juttuun vielä muutaman kuvan joistakin tuotteista. Meinaan kyllä laventaa vaatteisiin, laukkuihin ja sellaisiin enemmänkin. :)

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Korjaus vielä: laitoinkin uuden jutun, jonka yhteydessä kuvat ovat.