torstai 6. marraskuuta 2008

Talvihaaveiset (?) loppusyksyn värit blogissa

Olen viime aikoina kyttäillyt puskia, kuinka ne saavuttavat täyden väriloistonsa ja alkavat sen jälkeen hiipua harvemmiksi ja harmaammiksi. Jossain vaiheessa pensaat näyttävät korostuneen kolmiulotteisilta, kun kirkkaat värit ponnahtavat silmiin pisteinä sieltä täältä ja karut tummanharmaat oksat lymyävät siellä alla. Sitten ovat viimeisetkin väripisteet kadonneet tai muuttuneet käpertyneiksi, ruskeiksi, mutta vaihe mikä hyvänsä, aina saa puskasta poimituksi 3-5 väriä, joista yhdistelisi ihanan neulepaidan. Olisipa hauska tehdä joka kuukaudelle oma paitansa! Tai kun edes saisi neulotuksi yhden, puskan värisen tai ihan minkä vain.

Blogini uusi väritys on nyt sitten ilmeisesti talvinen, ellei peräti jouluinen: jotain jäänteitä ruskasta mutta karun valkoinen tausta. Haaveilen saavani tänne enemmän käsitöitä esille lähiaikoina, ja se haljunvihreä oli mielestäni jotenkin tunkkainen kuvien kanssa. Mennään siis toistaiseksi asialinjalla.

Olen kyllä miettinyt sitäkin, pitäisikö perustaa oma bloginsa kakuille ja käsitöille, sillä tästä saattaa tällaisenaan olla vaikea löytää juuri etsimäänsä aihetta. Mitäs lukijani ovat mieltä?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En mitään tiiä nuista blogipohjavaihtoehdoista, mut ompahan ainakin asiallinen tuo valkoinen.

Enkä ite ainakaan oo sillä kannalla, et tarttis olla eri blogeja eri asioille. Onhan nois nuo tunnisteet, ni siitä sitten saapi valkata just sen osion katottavakseen, mikä kiinnostaa, siis siinä tapauksessa, et kaikki ei kiinnosta :) Ja tuo kakkugalleriakin on jo erikseen. Ainoastaan siinä tapauksessa voit harkita erillisiä blogeja, jos päivitystä tulee sitä tahtia, et päivittäin saa kahlata läpi uusia juttuja :D

Bluesea kirjoitti...

Heissuli! Niinhän oli blogisi värimaailma muuttunut. Näyttää rauhalliselta. Minulle kyllä fontti on aika pientä, mutta onpahan siinä sitten vähän haastetta.

Minä otan kaiken mielellään samaan blogiin - siis kun kaikki kiinnostaa!

(Itsehän söträsin sen neulegraffiti-blogin erikseen, jossain ihme innostuksen nosteessa. No, olen mä sinne jo pari tekstiä saanut aikaiseksi.)

Kiitos suloisesta sydän-heijastimesta, jonka sain palkkiona nimipohdinnasta. Se on vielä söpömpi livenä kuin oli kuvassa!

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Moikka! Ehkäpä sitten paras pitää nämä toistaiseksi näin :) Mietin minäkin tuota tekstin kokoa, ehkäpä sen saisi vähän isommaksi. Nimenomaan - khöm - itseäni aikuisemmat lukijat kävivät mielessä ;D Katsotaan!

Kävinkin tänään kurkkaamassa, olisiko tullut neulegraffitia lisää ja oli! Mutta sitten en siinä kiireessä saanut kommentoitua. Niinpä korjasin äsken tilanteen. :)

Kiva kun tuli heijastin perille, aika kauan mulla meni sen toimittamiseen! Nytkin oli mutka matkassa: piti laittaa Prisman kyljessä olevaan lodjuun, mutta tajusin, etten tiedä painoa. Oli vain se yksi merkki. Niinpä menin Prismaan ja tein ostokset samalla kun tarkistin painon hedelmävaa'alla. :)

junglehouse mom kirjoitti...

Samaan blogiin kaikki vaan! Ei jaksa kahlata montaa läpi joka pv ;) Tunnisteet tosiaan hyvät, vaikken ite niitä käytä :D Laiska lajittelemaan tässäkin ;)