sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Lököttävä rahansäästäjämyyrä

Sairaana ollessani harmitti pitkä päivitystauko niin paljon, että jo tuossa muutama päivä sitten nappasin kuvan ompelemastani korvikemyyrästä (aitoa merkkimyyrää kun en pojalle suostunut ostamaan), jotta saisin tänne päivitetyksi edes jotain. Kynnyskysymykseksi tuli kuitenkin käden ojentaminen USB-kaapelin suuntaan eli silkka viitseliäisyys - ei sitten vissiin niin paljon harmittanutkaan. Tässä vielä näytille, minkälaisen version myyrästä sain aikaiseksi. Kuvakulma imartelee hiukan, myyrän maha on tavallaan liian ylhäällä ja jalat näyttävät oudon lököttäviltä. Kädet ovat tosi pitkät ja lähtevät liian ylhäältä ja koko olemus tönkkösuolattu, eikä myyräparka silti kovin helposti pysy itsellään pystyssä. No näistäpä oppii, ja seuraava (?) myyrä lienee onnistuneempi.

4 kommenttia:

Bluesea kirjoitti...

Hei, tuo myyrähän on vallan liikuttavan soma hahmo. Menee täydestä, kun aito ei ole rinnalla - ja vaikka olisikin.

Sekä kirjat että animaatiot myyrästä ovat ihania myös.

Bluesea kirjoitti...

Hei,
hurjan kaunis tuo sinun uusi ylätunnisteesi! Upeat värit ja kivan harmonisen näköinen. Kunpa minäkin saisin jonkun tuollaisen kehiteltyä.

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Moikka!

Kiitoksia! Ylätunniste muotoutui nopeasti yhdestä kuvasta, joka minulla on printattavien varastossani. Olen aina silloin tällöin leikellyt lehdistä sopivia värejä ja sommitellut kukiksi tms. ja sitten valokuvannut, siitä printaten ja hiukan piirtämällä jatkaen saa tehtyä melko persoonallisen kortin tilanteen vaatiessa. Tuommoinen pelasti tämän tilanteen: siitä vain vähän rajausta. ;)

Myyrät ovat kyllä tosiaan ihania ja turvallista katsottavaa lapselle. (Yhdessä oli kyllä melko graafisesti esitetty pupun synnytys, mikä selvisi minulle vasta kun olin ihmetellyt, miksi Antto yhtäkkiä oli niin paljon ruvennut kyselemään syntymästä. Videossa kätilönä oli myyrä, Antto puolestaan alkoi puhella, miten isi veti Aaronin ulos äidin masusta.)

Anonyymi kirjoitti...

Tönkkösuolatut kädet on kiva ilmaisu