sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Huopaheijastimia

Sitä villaa en siis löytänyt, jota edellä kerroin etsineeni. Ehkä se tulee vastaan tai ehkä ei - mutta jos ei niin pompin tasajalkaa kiukusta, sillä ajatuksia huovan käyttämiseksi olisi. En vain ymmärrä, mistä vielä etsisin.

No miten päin vain, halusin kokeilla jotain pientä huovasta ja testata samalla muutamia vinkkejä, joita Junglehouse Mom ystävällisesti antoi tuossa jokin aika sitten. Riittävän pieniä levyjä sain tehdyksikin niin, että homma pysyi kutakuinkin kasassa. Olin ostanut Prismasta vaaleanturkoosia villaa ihan muuhun käyttöön, mutta kun sitä nyt sitten oli toisin kuin sitä hukkaamaani, tein siitä.

Käytin yhteen pieneen levyyn neljä ohutta kerrosta villaa ja pienen palan heijastinnauhaa. Asettelin kerrokset siten, että kuidut menivät aina eri suuntaan kuin viereisessä kerroksessa: pitkittäin, poikittain, heijastinnauha, pitkittäin, poikittain. Sitten vain huovuttamaan: kastelu, vanutus saippuaisin käsin, huuhtelu, pyöritys ja vatkaaminen. Viimeistely oli hauskaa: leikkasin sopivan aukon heijastimelle ja trimmasin sopivan kokoiseksi, sitten vain koristelua ja hakaneula taakse.
Harmillisen suttuinen kuva ja tunkkaiset värit. PhotoShop-riippuvainen kärsii nyt kovasti, kun ko. ohjelma on jotenkin epäkunnossa enkä osaa sille tehdä mitään.

1 kommentti:

Bluesea kirjoitti...

Hei, tätäkin kommentoin jo aiemmin. Minne lie avaruuteen nekin sanat katosivat. No, halusin vain sanoa, että kuva ei ole ollenkaan suttuinen ja värithän ovat mitä mainioimmat - turkoosi ja punainen, juuri minun lempivärejäni ;-)