tiistai 12. elokuuta 2008

Raikastus

Aiheesta raikastus olisi paljonkin kirjoitettavaa, voisin mm. kuvailla tyrmistystäni astuessani autoon, jonka tupakankatkua on pyritty poistamaan wunderbaumilla, asiaintila josta keskustelimme eilen ystäväni kanssa. Tässä tyydyn kuitenkin vain toteamaan, että sivujen ulkoasua eli väritystä on hiukan muutettu mutta muutettaneen pian uudestaan: etenkin taustavärivaihtoehdoista on vaikea löytää sellaista, johon olisin tyytyväinen.

2 kommenttia:

Bluesea kirjoitti...

Sun blogisivustosi väritys on ihan ok. Olen huomannut, että vihreä pohjaväri vaihtelee aika tavalla riippuen siitä miltä tietsikalta katselee. Näin ollen vaikka tekijä itse saisikin omasta mielestään juuri ne oikeat värit omaan näyttöönsä, ne värit saattavat olla aika lailla vinksin vonksin toisissa näytöissä...

En enää muista tarkkaan, mutta kenties tuo käyttämäsi punainen oli jotain muuta aiemmin. Minusta tämä näyttää hyvältä.

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Kyllä vaan, tuo otsikoiden punainen oli aiemmin oranssi, ja niin on jälleen - toistaiseksi nyt ainakin. :D Uusiksi meni siis taas, ja mielestäni nuo pienet viimeisimmät muutokset auttoivat vähän lisää, yhtenäistivät. Taustaväri on kyllä hankala homma, koska kaipaisin vaihtoehtoihin lisää todella vaaleita sävyjä, juuri tuo vihreä näyttää mun mielestä välillä vähän turhan tunkkaiselta.