torstai 21. elokuuta 2008

Kyselyn tulokset

Testimielessä ja uteliaisuuttanikin järjestämäni kysely on nyt päättynyt, ja tulokset ovat luettavissa tuosta sivulta. Olen imarreltu siitä, että lasten kanssa toilailu ja arjessa kyntäminen saivat suosiota lähes puolelta runsaasta (7 kpl) vastaajien joukosta. Keskimääräisestä menestyksestä nauttivat kaaoksen karkottaminen kotoa ja tilallisten/talollisten asioiden päässäpyörittely. Kakkujani katselee mieluiten vain seitsemännes (1 kpl) vastaajista, yhyy, mutta ilahduttavaa on, että kukaan ei kaipaa blogiin mitään uutta! Hahhaa, tämän päättelen siitä, että kohta "muuta kuin edellä lueteltua" on kaikilta jäänyt rastimatta. Kiitos kyselyyn osallistuneille, pyrin pikapuoliin pyöräyttämään jonkin toisen utelun kehiin.

3 kommenttia:

junglehouse mom kirjoitti...

Anteexi, vastasin kahdelta eri koneelta ;D

Ja aina pitää kakut laittaa tänne kun niitä tekee ;)

Bluesea kirjoitti...

Kivoja tällaiset kyselyt. Lisää vain kehiin! Riittää puuhaa niillekin blogissasi vieraileville, jotka eivät välitä jättää puumerkkejään tälle kommentointipuolelle.

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Niin, tämä on kyllä helpompi tapa kantaa kortensa kekoon kuin kommentin kirjoittaminen, ei tarvitse kuin kerran tai pari klikata. :)

Voi voi vaalivilppistä J. Momia, minkä teit ;D Kakkua pitäisi oleman pian taas tiedossa, kuten arvannetkin, ja kyseessä on se yksilö, jonka gluteenittomuus ja laktoosittomuus onnistuivat naurettavalla tavalla... mistä tarkempi kuvaus vielä myöhemmin :D