tiistai 24. kesäkuuta 2008

Mitäs tänään syötäisiin?

Blogini alkaa olla yhtä kakkua, mutta lisäänpä silläkin uhalla tähän vielä yhden. Luonani oli nukkekotiharrastajakavereitani askartelemassa sateenvarjoja. Mukana oli myös Anton kaveri ja hänen pikkuveljensä, jolla ikää kolme päivää.

Tarjolla oli tänään kakkua, jonka väsäsin kiireessä eteen osuvista aineksista. Niinpä lopputulos näytti - hmm - mielikuvitukselliselta. Pohjana on puolikas valmispohja, väleissä Pätkis-silppua ja valmista suklaamoussea, kostukkeena veteen tehtyä kaakaota. Päällä on marsipaania ja koristerakeita, kyljissä Flora Vispiä ja väriainetta.

Mukava ilta oli ja saatiinpa joku sateenvarjokin aikaiseksi. Kakku osoittautui aika hyvän kokoiseksi, Janne viimeisteli homman eikä yhtään tarvinnut jääkaappiin jättää.

4 kommenttia:

junglehouse mom kirjoitti...

koko etusivu täynnä kakkuja ;)
otetaas hei skaba kumpi saa ekana jotain muutakin laitettua?? =D

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Voi kraakkipuu, pitäiskö olla muutakin tekemistä kuin kakut ja lapsenhoito?! :D Joo aina välillä käy mielessä joku aihe, mutta sitten en ehdi kirjoittaa. Otetaan se skaba! Jos vaikka sitten ottais ajan jostain. ;)

junglehouse mom kirjoitti...

hih hih hih, en muista enää kumpi on oikein, traakki vai kraakki ;D ;D ;D blondino...............

ja lapsenhoitokin käy kakun sijasta ;D ja taimet.. taidan voittaa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Vähän myöhäinen kommentti tänne vanhaan blogiin, mutta tuo kakku näyttää upealla tavalla Gallen-Kallelan kansallisromanttiselta Liekki-ryijyltä. Hieno!