Tänään oli avattu kerma menossa vanhaksi, joten oli välttämätöntä tehdä kakku, mikä sopi hyvin missattuihin nimipäiviin. Sitä syömään kutsuin kavereita, perheen josta on aina hyvää seuraa meille jokaiselle (vähän kun Aaron kasvaa niin vielä enemmän hänellekin). Kakku oli pieni, mutta eipähän ainakaan jätetty muruakaan keräämään jääkaapin makua. Päällä marsipaania, sivuilla värjättyä kermaa johon sekoitettu hiukan piparminttuöljyä ja tomusokeria, välissä Blå Bandin moussea ja pätkissilppua, kostukkeena veteen tehty vahva kaakao. Sokerikakkupohjassa oli vähän kaakaojauhetta, eli oli maultaan aika suklainen, minttu-sellainen.
Koska kakku oli niin pieni, söimme lisäksi loput eiliseksi tekemästäni pienestä porkkanakakusta. Päällä olevat porkkanat olivat toki marsipaania eivätkä kasvimaan antia, vaikka tuskinpa noista erehtyisi luulemaankaan. Oli muuten porkkanakakku superhelppo tehdä, vaikka olen kuvitellut työlääksi - ei rasittavaa sokerin ja kananmunien loputonta vispausta.

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti