tiistai 9. kesäkuuta 2009

Laiskuri lappaa kakkua

Kuhnaileva päivittelijä kompensoi uutteruutensa puutetta lisäilemällä kuvia ajat sitten syödyistä kakuista.

Ensimmäinen yksilö on toteutettu Halvan Rempan esikoisen toivomusta mukaillen. Mukaillen siksi, että ihan varma en ollut etukäteen saamastani "speksistä", joka oli jotain siihen suuntaan kuin "prinsessarallipoliisi". Kakussa jättikokoiset prinsessat katselevat, kuinka poliisiauto ajaa takaa ralliautoa - tai sitten normaalikokoiset prinsessat ihmettelevät miniatyyriautoja. Kävi jokin harmittava takaisku, jonka vuoksi en päässyt viemään kakkua itse synttäreille, mutta juhlistimme tyttöjä hieman myöhemmin meillä. (Onneksi kukaan ei huomaa lautasen suttuja!)


Nallekakun pohja on valmistettu nallekakkumuotilla - yritykseni käyttää pohjassa täysruokosokeria ei ollut kovin onnistunut. Tämä oli tarjolla muistaakseni silloin, kun kaverit kävivät onnittelemassa Aaronia.


Juhlin äitienpäivää oman äitini kanssa - toki myös lasteni, sisarusteni ja isäni. Vein mummolaan mukaan juustokakkua, jossa Maraboun minttukrokanttisuklaata mausteena täytteessä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo tupla-V:n synttärikakku oli kyllä hieno!

Kakkutoive oli tosiaan se "prinsessarallipoliisikakku", ja vaativakin toive tuli jälleen toteutetuksi Säätäjä-Sallan kakkutehtaalla. Kiitokset!

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Kiitokset :) Lapsilta taitaa tulla muutenkin sitä mietteliääksi vetävää toivelistaa. Anton kolmevuotissynttäreitä valmistellessa ongelmana oli se, että kakkuun ikuistettavan auton henkilöllisyys vaihtui jatkuvasti suunnitteluvaiheessa. Lopulta tein sitten sellaisen kuin itse halusin, ja kelpasihan sekin.

Unknown kirjoitti...

Idearikkaita kakkuja sinulla! Mielikuvitusta ja ennakkoluulottomuutta ei sinulta kyllä puutu! ;D