keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Aaron ja blogi - yksivuotiaat


Meillä täytettiin huhti-toukokuussa vuosia. Ensin tuli kuluneeksi kokonainen kalenterin pyörähdys siitä päivästä, jolloin pienokaisemme Aaron syntyi. Muistan, kuinka hänet ojennettiin ensimmäistä kertaa syliini, pieni lämmin, sätkivä rääpäle, vaikka oikeastaan aika kookas olikin. On siinä iso poika jo, sanojakin vaikka kuinka, mutta ei vielä kovin pitkiä matkoja kävele. Nyt ikää on jo reilusti yli vuosi ja kuukausi. Blogilla sitä taitaa olla vielä hiukan vajaat vuosi ja kuukausi. Voi miten paljon siihen aikaan mahtuukaan, juttua elämän pienistä ja suurista asioista. Vuosi on tuonut paljon iloa mutta voi miten paljon myös tuskaa. Uusia harrastuksia ja vaikeutta pitää niistä kiinni, vähän liikaa hötkyilyä ja liian vähän pitkäjänteisyyttä. Kuitenkin on kaiken keskellä ollut mahtavaa, että blogi on kulkenut tässä rinnalla - aina sopivan hetken tullen on ollut paikka, johon tilittää. Kiitos ystäväni lukemisesta ja kommentoimisesta, niin täällä netissä kuin muuallakin! Jatkoa seuraa.

Minulla ei ole nyt tietokoneella kuvaa Aaronin yksivuotiskakusta, joka ei kovin kummoinen ollutkaan, mutta julkaisen tässä tilaajan luvalla toisen kahdesta kakusta, jotka tein Aaronin kaverin yksivuotisjuhliin.

2 kommenttia:

Bluesea kirjoitti...

Onnittelut vuosipäivien johdosta!
Söpö kuva pikku-A:sta ja hieno kakku!

Blogiasi on ollut mielenkiintoista seurata. Jatka samaa rataa!

Saksi-Sadie

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis poika ja kaunis kakku! :)

Kysyit muuten taannoin lupaa julkaista meidän tyttöjemme synttärikakun kuvan. Ilman muuta saat laittaa sen blogiin (jos kuva on vielä tallella).

Iloa viikonloppuun!

-k