tiistai 3. helmikuuta 2009

Muutettu on

Lopultakin netti toimii, tosin systeemit ovat vielä melko hankalat. Modeemin johdot eivät riitä kovin pitkälle, joten langaton lähiverkko on hankinnassa. Lisäksi ostin vääränkokoisen peitelevyn puhelinpistokkeelle, joten tuon modeemin töpseli on suojattu jollain seinään teipatulla muovipakkauksella ja ompelutarvikelaatikolla. Turvallisuutta täytyy lähteä peräänkuuluttamaan pian. Nyt lasten nukkuessa pääsin kuitenkin käymään netissä, se kai tässä on tärkeintä. Tässä vielä pari kuvaa uudesta kodistamme, joka alkaa näyttää kodilta, kylläkin melko sotkuiselta sellaiselta. Äiti oli järjestelemässä tänään ja eilen, ja häntä ja siskoani voi kiittää siitä, että tavaraa on aika paljon muuallakin kuin lattialla.


Olohuoneessa on vielä vähän järjesteltävää.


Siinä se on: kangashyllyni. Paljon on vielä täyttämättä, mutta muistellen vielä vanhassa kodissa odottavia kankaita se lienee hyvä asia.


Ostin Ikeasta aivan ihanan valkoisen villamaton tuohon sohvan edustalle, mutta sitten tämä toinen ei mahtunutkaan. Mittaa tummansinisellä on kaksi kertaa kolme metriä. Olkoon toistaiseksi sitten näin, valkoinen pääsi makuuhuoneeseen ja passaa hienosti sinnekin.


Lainasänkyni on saanut kovasti ihailua osakseen, ja pidän siitä hirveästi itsekin.


Ostin tänään Tiimarista oranssin lyhdyn vain ja ainoastaan ledituikuille. Vieressä oleva mobile on euron kirpparilöytö.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Olen varma, että siitäkin tulee onnellinen paikka. Milloin saa tulla käymään?

Kangashylly on tosi kaunis. Eihän sieltä raaski ottaa mitään ommeltavaksi, kun se on hieno sisustuselementti tuollaisenaan.

PS. Nyt on muuten sekin nähty, että yksi vieras eksyi talossamme matkalla keittiöstä myymälään. Hän yritti mennä kangaskaappiini (siihen, jossa on kaksi päällekkäistä pientä ovea). Oli vaikea pysyä vakavana.

Ei siis kannata hankkia ovellista kangaskaappia, koska
a) kankaat ovat kauniita esillä
b) joku voi mennä vahingossa kaappiin.

Bluesea kirjoitti...

S-S, viihtyisältä näyttää! Ihana minustakin tuo kangashyllykkö. Ja paljon kaikkea muutakin mukavannäköistä.

Ihanaa, kun on ihmisiä, jotka auttavat! (Se on tullut todettua aiemminkin.)

tuike kirjoitti...

Onnee! Minäkin ihastuin tuohon kangashyllyyn, vaikka itsellä en tykkää yhtään avohyllyistä. Ehkä arvaat syyn... en ole järjestyksen ihminen. Tai olen, tykkään järjestyksestä, mutta en saa pidettyä sitä.

Bluesea kirjoitti...

S-S, vastasin haasteeseesi:

http://saksittua.blogspot.com/2009/02/kuusi-asiaa-minusta.html

Keksin vain kaksi henkilöä, joille laittaa sen eteenpäin.