tiistai 3. helmikuuta 2009

Kuusi asiaa minusta

Virpi haastoi minut kertomaan kuusi asiaa itsestäni. Tässä vielä haasteen säännöt, sitten vastaukseni:

SÄÄNNÖT:

  1. Link to the person who taggeg you./ Linkitä henkilö, joka haastoi sinut.
  2. Post the rules on your blog./ Kirjoita säännöt blogiisi.
  3. Write six random things about yourself. /Kirjoita kuusi sattumanvaraista asiaa itsestäsi.
  4. Tag six people at the end of your post and link to them./ Haasta kuusi henkilöä postauksesi lopussa ja linkitä heidät.
  5. Let each person know they have been tagged and leave a comment on their blog. / Kerro kaikille haastamillesi henkilöille haasteesta ja jätä heille viesti heidän blogeihinsa.
  6. Let the tagger know when your entry is up. / Ilmoita haastajallesi, kun olet vastannut haasteeseen.

Tässäpä muutama asia, jotain pientä ja kevyttä kaiken raskaan keskellä:

1. Minulla on ollut muutama fobia. Olen pelännyt koiria, palloja ja sairauksia näin muutamia mainitakseni.

2. Olen synesteetikko: Näen numerot ja kirjaimet, kylläkin vain vokaalit, väreinä. Konsonantit herättävät pikemminkin tuntoaistimuksia.

3. Nyt on ollut telkkaripaussi (pitäisi muuten soittaa ja tilata TV-lupa!), mutta ajoittain katson sieltä innokkaasti erityisesti reality-sarjoja. Suosikkejani ovat Selviytyjät, Diili, Huippumalli haussa ja Kauhukeittiö.

4. Jos minun pitäisi valita lemmikiksi kissa tai koira, olen aika varma, että päätyisin kissaan. En vanno, etten olisi ollenkaan koiraihmisiä, koska pidän kyllä tapaamistani mukavista koirista, mutta noin yleisesti eläimenä kissat ovat minusta kiinnostavampia.

5. En yleensä hämmenny yllätysvieraista. Jos joku uskaltautuu ovelle tai peremmälle ilman ennakkovaroitusta, hän on luultavasti varautunut näkemään sotkua.

6. Toiveammatteihini on lapsena kuulunut ainakin seuraavia: kirjailija, näyttelijä ja rakennustyöläinen. Halusin rakennustyöläiseksi oppiakseni muuraamaan itselleni leikkimökin. Haave oli melko lyhytaikainen. Näyttelijäksi halusin nähtyäni, miten Susanna Haavisto lensi vaijerin varassa Kansallisteatterin lastennäytelmässä Peter Pan. Kirjailijaksi halusin muuten vain ja vuosikausia.

Haastan seuraavat bloginpitäjät mukaan:

Halpa remppa (jos luet tämän, koska en ole onnistunut niitä kommentteja jättämään)

Saksi-Sadie

1 kommentti:

Bluesea kirjoitti...

Kiitos haasteesta, S-S! On niin töötti olo, etten jaksa tätä enää tänä iltana laittaa blogiini, mutta toki toki, otan haasteen vastaan. Näähän on niiiin kivoja!