lauantai 6. syyskuuta 2008

Ison luudan aikaansaannoksia

Jutussa Iso luuta lakaisee kerroin Anton huoneen siivouksesta, mutta kuvat sain koneelle vasta nyt. Huoneen uudesta kuosista, jossa yritämme sitä vaihtelevalla menestyksellä myös pitää, on nyt kuvia tuon aikaisemman kirjoituksen yhteydessä. Samassa hätäkässä Anton huoneen raivauksen kanssa siivosimme mm. keittiömme melko perusteellisesti. Seuraavassa kuvia puhtauttaan hohtavasta kyökistä, jossa on kuvanoton jälkeen nähty monta sotkua, tänään mm. rikkinäisiä astioita, kun rakas esikoinen jostain syystä nykäisi tarjottimen lattialle.

5 kommenttia:

Bluesea kirjoitti...

On siistiä!

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Hehhee! Kerrankin. On kyllä elo uskomattoman paljon helpompaa silloin kun voi vain ryhtyä jonkin askareen kimppuun tarvitsematta ensin raivata tyhjää pöydänkulmaa ja harmitella, kun siinä sivussa astiat ja elintarvikkeet putoilevat lattialle. :D

Anonyymi kirjoitti...

Uskoisin kuvien olevan epäaitoja, ellen olisi itse nähnyt keittiötä, hih. Nyt tasot ja pöydät näyttää jopa liian tyhjiltä, ajatella :) !

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Heidi: vaan eivät enää näytä tosielämässä liian tyhjiltä :/ No ehkä taas joku päivä ihan pian...

junglehouse mom kirjoitti...

Tuli tästä kuvasta mieleen, että lykkäsin sen suklaalevyn pesukoneen päällä olevaan kaappiin ja unohdin sanoa ;) Mutta etköhän sen oo jo löytäny ;)