lauantai 6. syyskuuta 2008

Ikuisuustilkkupäiväpeitto

Anton meriteemaiseen huoneeseen on jo iät ajat ollut tekeillä tilkkupeitto, jonka pinta muistuttaisi väikkyvää vettä tai kalan suomuja. Innostuin alun perin ajatuksesta asetella raidalliset tilkkukolmiot vierekkäin tällä tavalla niin, että raidat muodostaisivat jänniä v-kuvioita. Jostain taisin nähdä jonkin sellaisen tilkkutyön kuvan, olisiko ollut jokin Kaffe Fassettin väri-ihanuus. Nyt yritän hiljaksiin edistää kesken jäänyttä tekelettäni, josta seuraavassa kuvia. Reunan ajattelin jättää siksak-muotoon, eli taustakangas on tarkoitus leikata sahalaitaiseksi.

7 kommenttia:

Bluesea kirjoitti...

Hei S-S!

Kylläpä tuosta tulee kaunis tilkkupeitto. Tosiharmoninen väritys ja kiva idea tuo sahalaitainen reuna.

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Joo sahalaitareuna kuulostaa itsestänikin kovin kiehtovalta, mutta saas nähdä sitten lopputuloksen ;D Värit ovat just sitä, mitä kangasvarastoista löytyi, sattumanvaraisuuden estetiikkaa... Jatketaan harjoituksia ja toivottavasti joskus valmistakin tulee.

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta tulee KAUNIS! Haastetta on kyllä siinä sahalaitaisessa reunuksessa, mutta mitäpä sitä ei tekisi jotta lopputulos miellyttää?!

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Kiitoksia Kati! Mutta kuinkahan kauan mahtaakaan mennä? :P Itse asiassa luulisin reunuksen olevan aika helppo homma: ei muuta kuin leikkaa taustakankaan samanmuotoiseksi ja ompelee kiinni... niin no ainakin helppohan tuo on kuvailla, saa nähdä sitten toteutuksen kanssa. :D

Anonyymi kirjoitti...

No se kuin kauan menee tekemiseen riippuu siitä kuinka paljon tekee kerrallaan ja kuinka usein. Mutta kyllähän sä tuon tiesitkin, hih. Mutta joskus sitä saa jonkun käsityön yllättävän nopeasti valmiiksi kun iskee valtava motivaatio...

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys!

Aivan upea tuo tilkkutäkki. Raitakuviointi kuvastaa hienosti veden välkettä. Ja lisäksi sahalaitaisesta reunasta tulee mieleeni rantakivikko.

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Moikka Hevosvoimaa ja kiitoksia! Eipäs tullut mieleeni kivikko, mutta passaahan tuo, kun kerran teemaankin sopii ;D