keskiviikko 30. heinäkuuta 2008

Kevyttä ylijäämää


Alkuperäinen aikomukseni oli tehdä kesäjuhliin suunnilleen sellainen kakku kuin teinkin. Sitten pohjaa tehdessäni Janne sanoi, että olisi hienoa, jos kakussa olisi keskellä korkeampi osa, joten paistoin minipohjan sitä varten. Se ei tuntunutkaan omasta mielestäni toimivalta ajatukselta enää siinä vaiheessa, kun olin osan koristeista tehnyt, joten palasin alkuperäiseen ajatukseen. Yli jäi siksi mitättömän pieni kakkupohja, johon tehdystä kakusta saimme irti kolme kursailupalaa sunnuntai-iltana. Täytin kakun pakastemustikoilla, mustikkahillolla, vedellä ja hyytelösokerilla. Päällä on marsipaania, sokerihelmiä ja värjättyä, tomusokerilla makeutettua kevyttä Viola-tuorejuustoa. Ihan raikas pikkupala ei kauan viihtynyt arkisella lautasellaan.

5 kommenttia:

junglehouse mom kirjoitti...

Kun on nähnyt lautasen livenä, niin tietää kuinka pieni tuo on, kun ei tuo niin miniltä kuvassa näytä ;) Luulin alux, että saan nähdä tulevan jälkkärini netissä ennakkoon muttei se mennytkään niin ;D

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Hehhehee, ois tullu melkonen kursailujälkkäri, paitsi ehkä jos noita olis tullut 1 per syöjä, vähintään :D

Bluesea kirjoitti...

Kerrassaan söpönen kakku.

Puhuttiin tänään I:n kanssa, että tuollaisia kukkamuotteja pitäisi ehdottomasti saada!

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Kiitokset! Confetistahan noita :) Itse kaipailisin vielä lisäksi lehtimuotteja, toisen muotoisia kukkamuotteja jne. jne. Joskus pitäisi ihan ekskursiolle lähteä sinne Confettiin, kun ei musta ole nettiostajaksi.

Bluesea kirjoitti...

Kiitti Confetti-vinkistä. Sieltähän näköjään saa vaikka mitä.