tiistai 1. heinäkuuta 2008

Kakkua prinssin kunniaksi

Vaikka minua yleensä vähän ärsyttävätkin kaikenlaiset prinssi-, prinsessa- ja neitijutut, kun puhutaan ihmisten lapsista, teinpäs ystäväni reilun viikon vanhan pojan kunniaksi tämän kakun, joka kieltämättä vähän hyödyntää prinssiteemaa. Kakku koostuu tutuksi tulleista aineksista: kaakaolla maustettua sokerikakkua, kostukkeena veteen tehtyä kaakaota, Blå Bandin suklaamoussea, Pätkis-rouhetta, Flora Vispiä, väriainetta, marsipaania, sokerihelmiä sekä vielä sulatetusta ja värjätystä sokerista tehtyjä "jalokiviä", joista tuli hieman liian tummia.


---

Sen verran lisättäköön tähän, että tänään on myös meidän ihanaisen Aaronin nimipäivä. Tämä siksi, ettei vain voida väittää minun unohtaneen tätäkin nimpparia! Kakkua ei meidän pienokainen vielä pitkään aikaan saa kuin äidinmaidossa, joten ei tullut hänelle sellaista tehtyä, mutta kortin kuitenkin kiireessä kyhäsin muistoksi.

6 kommenttia:

junglehouse mom kirjoitti...

ihku ;) sulta vaan pursuu näitä erilaisia ideoita perus vauva kakkujen tilalle, mäki haluun ;)

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Kiitos! :) Se siksi, etten osaa tehdä sellaisia perinteisiä vauvakakkuja ;D Mut jos jokin kolahtaa sillä tavoin et tekee mieli ottaa mallia tai kehittää, siitä vain!

Voi että, en malta odottaa, että pääsen niiden tuomiesi tarvikkeiden kimppuun!

Anonyymi kirjoitti...

Juuh, kieltämättä alkoi hieman huvittaa, kun kannoit pöydälle kakun, josta tuli heti mieleen prinssijutut... Että takinkääntäjäksi rupesit :) Mut ei vaan, hyvää oli ja ihanasti ajateltu :) Kaikki kakku meni eilen...

Ja Salla sit esittelikin niitä Confetti-tuliaisia. Eli kakkua on luvassa edelleenkin... Ihan tavis arki-iltakin voi olla hyvä syy tehdä kakkua. Tehkäämme siis niin, koristuksilla tai ilman, ettemme pääse laihtumaan :)

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Oi, kiva kun oli menekkiä! :) Tuli vaan mieleen tollanen kuva-aihe, joten oli pakko nyt käännellä sitä takkia.

Joo eipä ruveta liikaa laihtumaan vaan pidetään huolta siitä, että kakkua tulee vedettyä kaksin käsin jatkossakin. :P

Anonyymi kirjoitti...

Hieno kakku, ei taaskaan voi muuta kuin ihailla noita sun ideoita!

Salla, olit kysellyt niistä pursotuksista, blogissani on vastaus... :D

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Oho, mitähän tapahtui mun kommentille... no uudestaan sitten! Kiitokset Virpi! Kävin tuolla lukemassa blogissasi nuo äsken ja meinaan seuraavaksi tehdä inventaarion välinevarastoon. :D